FEACO definește consultanța în management ca fiind „crearea de valoare pentru organizații, prin aplicarea cunoștiințelor, a tehniciilor și a atuurilor pentru a îmbunătăți performanța. Acest lucru este realizat prin oferirea de consiliere obiectivă și/sau implementarea soluțiilor de business.”

Structural Management Solutions este atestată național de către AMCOR – Asociația Națională a firmelor de consultanță și training în management – http://www.amcor.ro/menu/Atestare-naional.html.

AMCOR, Asociația Națională a firmelor de consultanță și training în management, este membru al Federaţiei Europene a Asociaţiilor de Consultanţă în Management, FEACO Brussels, şi al Consiliului Internaţional al Institutelor de Consultanţă în Management, ICMCI.

strategy concept hand drawn on blackboard

Apartenenţa la AMCOR este o dovadă de responsabilitate socială faţă de mediul în care ne desfășurăm activitatea, dar și o dovadă a încrederii în capacitatea profesională a companiei și a experților acestora de a influenţa, în mod pozitiv, o piaţă şi un sector economic.

AMCOR este singura asociaţie română membru deplin al FEACO, Federaţia Europeană a Asociaţiilor de Consultanţă în Management, cu sediul la Bruxelles (www.feaco.org) şi al ICMCI, Consiliul Internaţional al Institutelor de Consultanţă în Management (www.icmci.org).

Ce oferim:

  • Identificarea de noi oportunități pe piață
  • Analiza diagnostic a companiei
  • Recomandarea unor soluții care să conducă la îmbunătățirea activității companiei și la creșterea calității serviciilor oferite
  • Stabilirea indicatorilor de performanță la nivelul companiei
  • Evaluarea resurselor umane din cadrul companiei
  • Stabilirea criteriilor de evaluare și a indicatorilor de performanță la nivelul angajaților companiei

Cum lucrăm:

Experții sau partenerii noștri lucrează îndeaproape cu echipa de proiect din partea dumneavoastră pentru ca împreună să parcurgem drumul de la o idee la un proiect de succes.

Contactează-ne dacă vrei să primești mai multe informații și o ofertă personalizată