Structural Management Solutions este o societate de consultanță în afaceri și management, specializată în accesarea și implementarea proiectelor de finanțare din fonduri nerambursabile. Din 2011 am construit alături de partenerii noștri relații de durată, bazate pe încredere.

Excelența nu înseamnă să faci lucruri extraordinare. Excelența înseamnă să faci lucrurile extraordinar de bine.

Ce știm să facem?

Muncim cu pasiune pentru a le putea oferi partenerilor noștri servicii de o calitate excepțională, capabile să satisfacă cele mai exigente cerințe. Credem în conceptul de dezvoltare continuă și de aceea avem ambiția de a ne perfecționa continuu pentru a fi la zi cu toate modificarile din piață.
Specializarea noastră nu se limitează la domenii de activitate sau la anumite programe de finanțare. Clienții noștri provin atât din Regiunea București-Ilfov, cât și din Regiunile Sud-Muntenia, Sud-Est, Nord-Est și Regiunea Centru.

Cum lucrăm?

Pentru noi este important ca beneficiarii serviciilor să aibă siguranța prestării unor servicii de o calitate ireproșabilă, dublată de sentimentul de considerație față de parteneriatul încheiat. Relațiile noastre de parteneriat sunt construite pe încredere profesională, dar și pe o etică ireproșabilă.

De ce SMS?


about1

Suntem o echipa tânără, ambițioasă, dornică să performeze, a cărei activitate este guvernată de următoarele valori:

Experiența profesională acumulată până în momentul de față și devotamentul de care dăm dovadă ne ajută să trecem peste orice obstacol astfel încât partenerii noștri să performeze și să fie multumiți de ceea ce facem.

Oamenii cu care colaborăm dispun de caractere puternice, de capacitatea de a fi sinceri, corecți și respectuoși cu partenerii cu care lucrăm, dar și profesioniști desăvârșiți în ceea ce fac.  Avem o atitudine corectă, profesională, deschisă și egală față de toți partenerii noștri.

Dorința de perfecționare continuă și de up-gradare a cunoștințelor, competențelor și abilităților, astfel încât să facem față și celor mai mari exigențe în domeniul în care lucrăm. Lucrul cel mai important în ceea ce facem este să nu rămânem fără răspunsuri în fața partenerilor noștri. De accea, activitățile de dezvoltare reprezintă o componentă importantă a strategiei companiei, ce contribuie la dezvoltarea de produse și servicii inovatoare, de calitate și adaptate nevoilor partenerilor noștri.

Ne propunem să fim inovatori astfel încât fiecare proiect pe care îl dezvoltăm să fie unul de succes și să aducă valoare adaugată afacerii, în cazul în care vorbim de mediul de afaceri privat și să contribuim la dezvoltarea societății românești, la reformarea administrativă a acesteia privind îmbunătățirea capacității administrative și economice, creșterea transparenței decizionale, în cazul în care vorbim de sectorul public.

Contactează-ne dacă vrei să primești mai multe informații și o ofertă personalizată.